Звездите също следват модните тенденции. Кейт Мос е избрала шапка федора.

За да бъдете стилна, не е необходимо да се облечете от глава до пети в новата колекция на Шанел. Понякога са достатъчни само няколко щрихи. А някои дрехи и аксесоари, които са на мода със сигурност се намират в гардероба ви, така че е време да ги извадите и поизтупате от прахта, за да (пре)заредите есента със секси чар и излъчване! Ако ли не, какъв по-хубав повод за шопинг?

 

Огърлица

Един от най-леките аксесоари, с чиято помощ може да придадете изисканост на есенния тоалет! Само помнете – никакви дълги висулки! Трябва ви колие, стигащо до ключицата или малко под нея. Приветстват се варианта DIY („do it yourself”, тоест саморъчно направено), както и моделите със смел дизайн.

Цветни джинси

Може би ви се намира чифт дамски дънки (или меки джинси) в някой смел нюанс – червено, жълто, ябълково зелено? Ако не, смело си купете поне един чифт, защото този тренд ще бъде на мода и догодина. Световни брандове от рода на Benetton и Gap наложиха разноцветните дънки като искрящ, великолепен тренд.

Обувки с кристалчета

Есента не ни предлага много слънце, затова нека си създадем блясък и светлина с всяка стъпка! Блестящите обущенца са приоритет на модни къщи като Miu Miu.

Неонова чанта

Ярките диско цветове за чантата клъч или среден размер ще освежат сивите есенни дни. Не се увличайте с карамелените оттенъци – изберете неонов оранж, зелен лайм. Но ги съчетайте с неутрални цветове.

Гривни

Те могат да бъдат по много, от различни стилове, епохи и материали. Какъв по-лесен и приятен начин да се преобразите за миг във фешън гуру?

Макси пола с с цепка

Още от миналата зима имаме и макси, и мини. Спокойно могат да останат в гардероба ни. Но за да се превърнат в хот тренд им трябва висока цепка, почти откриваща бедрото.

Боти

Не ще и дума, модерни и опасно секси са! Важно е да знаете, че токът трябва да бъде малко скосен, а не прав.

Шапка федора

Този аксесоар е изтънчен, фин акцент на сезон 2011. Черният цвят е класика, но са модерни и оттенъците на скъпоценни камъни. Подхожда за силует ала 70-те години.

Панталони тип клош

Или чарлстонки, които току се завръщат на модния подиум. За да не изглеждате ретро, нагоре комбинирайте със скъпи платове – кожа или велур!

By admin