Защо точно душ-смесител на етерична масла и вода?

При предлагания душ-смесител се получава много фнинна емулсия от разтворено във водата етерично масло. Ефекта се получава благодарение на изработката на смесителя, която притежава световен патент.

Какво целим с приложението на душ-смесител на етерична масла и вода?

Козметика

При топъл душ (или след сауна) кожните пори се отварят.
Емулсията лесно прониква през порите на кожата. Така се открива възможност активната компонента (етеричното масло) да проникне в дълбочина .

Да не забравяме, че най-добрия масажист в света е ВОДАТА.
В нашия случай това е една форма на арома масаж, при който Вие сами изпитвате насладата от процедурата. Не твърдим, че няма нужда от прилагането на класическия арома масаж – точно обратното.
Казваме само, че в нашия забързан ритъм на живот имаме нужда да останем за миг насаме и да релаксираме с добрата комбинация от аромати.

Самите смеси от етерични масла са композирани така, че да неутрализират негативното въздействие на околната среда, стреса, свободните радикали върху човешкото тяло.
При прилагане на този тип процедура кожата променя своята еластичност и вискозитет. Много бързо ще забележите промяната във Вашата кожа.
Може да прилагате описаната процедура и върху Вашата коса.
Типичната за косата смес от етерични масла ще бъде готова през октомври 2006

Терапия

Разполагаме с готови смеси от етерични масла за третиране на заболявания на опорно-двигателен апарат.

Стрес и въздействие на факторите от околната среда
Използваните в нашите композиции етерични масла са насочени към преодоляване на…

… последиците от съвременния начин на живот
… неблагоприятните въздействия от околната среда
… последиците от стрес, депресивни състояния, мигрена, главоболие

Смесителите за кухня и баня – от 40 до 800 лева

Ако човек е решил да обнови някои основни атрибути в банята и кухнята или просто старите кранчета на мивката и ваната са протекли и корозирали, ще се сблъска с огромно разнообразие в магазините. При това невинаги цената трябва да е най-лесният ориентир за качеството на продукта. Основното трябва да е материалът, от който е изработено изделието, дизайнът му и естествено марката, казват търговците.

Смесители се изработват от месинг, чист метал и високотехнологична стомана. Продуктите от по-нисък клас се амортизират по-бързо. Родните производители твърдят, че работят с висококачествени материали и продуктите им са много по-добри от турските или китайските, които се ползват със съмнителен имидж. При този тип изделия обаче дизайнът също има фундаментално значение. На места например само заради модерната линия цялата окомплектовка за душ от смесителя до слушалката струва почти 400 лв., независимо че производството е китайско. За сравнение, нещо по-конвенционално от български производител се купува за 140 лв.

Цените на смесителите до голяма степен варират от това дали са с една или две ръкохватки. От съществено значение е също дали смесителят е монолитно тяло или е с добавка към него. Аксесоари към смесителя като например висящ чучур или окачване между два носача също надуват цената. Смесител за кухня с една ръкохватка от български производител например струва от 60 до 130 лв., а с две ръкохватки – между 50 и 100 лв. Същите изделия за баня варират от 60 до 120 лв. или от 40 до 100 лв.

В доста по-висок ценови клас са италианските изделия. В зависимост от модела цените на кухненските смесители варират между 123 и 780 лв. Повечето от тях са изработени от високотехнологична стомана, която не ръждясва. Освен това по-скъпите съдържат специален спирателен и регулиращ водната струя механизъм.

Относително високи остават и цените на испанските продукти. От стоящите смесители за умивалник например се предлагат два типа – “със” и “без” изпразнител, които съответно струват 82 лв. и 71 лв. Стенните смесители за кухня са между 45 и 60 лв., а стоящите 60-70 лв. Смесителите за вана и душ са по 68 лв. В зависимост от дизайна и изработката обаче има модели, които струват значително повече. Цените на испанските смесители за кухня с една ръкохватка варират между 350 и 600 лв., според аксесоарите и екстрите, дизайна и типа на изделието. Смесител за душ и вана може да се купи както за 177, така и за 810 лв. При най-скъпите модели температурата на водата може да се задава предварително, а струята да се регулира. Обикновено те са оборудвани и с автоматичен превключвател. Цената често варира и от това дали повърхността на смесителя е гланцова или матова.

Хубаво е да се знае, че за повечето от продуктите търговците дават гаранция от 5 години. Това е почти задължително за повечето от скъпите вносни изделия и българските смесителни батерии със затворен керамичен механизъм. Ако затвореният механизъм е от каучук, гаранцията е 3-годишна. За аксесоарите тя най-често е една година.

By admin