Екипът на ClaimHelp Bulgaria основава първата българска компания, създадена изцяло в помощ на пътниците на въздушен транспорт, която им съдейства да потърсят правата си при проблеми с полета.

Помогнали са на хиляди пътници да получат своите обезщетения от авиокомпаниите. Стремят се да обновяват информацията, която имат пътниците, като и да им помагат да защитят своите права. В блога на уебсайта можете да намерите интересни новини и информация на най-различни теми, а ако се нуждаете от помощ, позвънете или пишете имейл – отговор ще получите възможно най-бързо, за да не губите ценно време.

Какво знаете за своите права?

А колко от вас знаят, че освен, че авиокомпаниите не обичат да дават пари за компенсации, целият процес по предявяване на искове умишлено е направен дълъг и изтощителен, за да бъде в плюс на авиокомпанията? Това не бива да ви отчайва, разбира се. Не се колебайте да потърсите помощ от ClaimHelp, те ще свършат всичко вместо вас и то с изричното ви съгласие, ако е необходимо да се стигне до съдебно дело.
ClaimHelp Bulgaria работи с убеждението, че всички пътници трябва да бъдат компенсирани за причинените неудобства, затова и правят всичко възможно да получите своето обезщетение, независимо от причината, поради която е възпрепятствано пътуването ви, стига само да отговаряте на едно условие – авиокомпанията да е виновна за нанесените щети и изгубено време.

Затова ClaimHelp Bulgaria се ангажира да направи всичко вместо вас. Ако се питате защо да изберете тях за ваш представител, отговорът е простичък: на първо и най-важно място, вие няма да заплатите нищо, докато не получите законово полагащото ви се обезщетение, ще спестите време и нерви, докато те преговарят с авиопревозвача от ваше име и не на последно място, не ви трябват задълбочени юридически и авиотехнически познания, но всичко, което научите, ще ви бъде винаги от полза. Можете да се свържете с ClaimHelp чрез техния уебсайт www.claimhelp.eu, където има изградена леснодостъпна платформа за регистрация на претенция при проблем с вашия полет.

By admin