калъф за самсунг

На повечето хора им се е случвало неколкократно да изтърват телефона си върху някоя твърда повърхност. В такива моменти веднага бързаме да проверим дали има щети по дисплея и съжаляваме, че не сме защитили телефона си с калъф, който би го предпазил от повреда.

Изборът на калъф за един от главните аксесоари в живота ви не е толкова проста задача, колкото може би ви изглежда на пръв поглед. Различните видове материали предоставят различна степен на защита, а това понякога може да бъде доста объркващо. Но, за щастие, много производители са предвидили изработка на калъфи за точно определени марки, за да ви улеснят и предложат максимално добра защита. Така например, можете лесно да откриете калъфи за samsung – една от най-популярните марки телефони, както и всички останали марки, които са също доста известни и предпочитани от потребителите.

Сега нека да разгледаме някои главни характеристики на калъфите за телефони, на които е важно да обърнете внимание при избора си.

Типове калъфи за телефони

Съществува голямо разнообразие, като най-популярните са тип лепенки, брони, корици и обложки.
Калъфите тип капаци предпазват телефона само отзад и отстрани. Те са леки, издръжливи и лесни за поставяне и сваляне. Най-добре е обаче да подсилите защитата на екрана със специален филм – понякога той е включен в комплекта, което много улеснява нещата.

Калъфите тип брони защитават само страните на устройството – това са най-леките и често пъти се оказват най-евтиният вариант.

Калъфът тип обложка пък ще защити цялата повърхност на устройството. Друг е въпросът колко надеждно – повече или по-малко, според спецификите на модела. Предимството е, че такъв един калъф може да изпълнява функцията на стойка за гледане на видеоклипове, а в някои от случаите, производителите предлагат и възможност за показване на външната му страна информация за времето и новите известия.

Хибридните калъфи от своя страна съчетават предимствата на няколко типа кейсове.

Като се има предвид обаче, че производителите предлагат страхотни кейсове за определени видове смартфони, както по-горе стана въпрос за калъфи за samsung, добре е да проверите първо тази опция и тогава да вземете окончателно решение.

By admin