Българското Черноморие ежегодно посреща голям брой туристи. Не само българи, но и един завиден процент чужденци – румънци, руснаци, немци и прочие – го избират за своята лятна почивка на морето.
Хотелите в морските ни курорти традиционно са пълни и това се дължи както на отличните цени, така и на чудесните условия, които предоставят на гостите си.
Все пак може да се направи обобщение на някои екстри, които задължително хотелът трябва да предлага, за да попадне в полезрението на туриста.

1. Безплатен интернет

Без съмнение това е едно от най-важните неща за хотелите по Българското Черноморие. Освен във всяка отделна стая е желателно да има свободен достъп до wi-fi и в общите части. Понякога това е валидно, но само за лобито, което може да се окаже неудобно.

В ерата, в която ни учи колко е съществено да сме винаги информирани и свързани помежду си, интернета се смята колкото за екстра, толкова и за нещо естествено, което не бива да липсва в хотела, в който прекарваме лятната си почивка на морето.

2. Безплатен паркинг

Със сигурност това е приоритет за мнозина от нас. Повечето пътуваме с лични автомобили за почивката на морето. Без значение дали сме с цялото семейство или с приятели в голяма компания, колата е неизменна част от антуража ни.

Спокойствието, че има къде да я оставим, е търсен лукс. Паркингът също така гарантира, че ако вечерта излезем с нея от курорта, то когато се върнем ще има къде да спрем.

3. Басейн

Въпреки че лятото отиваме на почивка, за да бъдем на плажа край вълните, то голяма част от нас не влизат в морето, а предпочитат пречистената вода на басейните.
Поради тази причина е важно хотелът, в който отсядаме да има външен, а защо не и вътрешен басейн. За децата това също е изключително интересно, защото могат да се забавляват на воля дори до по-късно вечер, докато родителите им вечерят или отдъхват с коктейл на бара.

Хотел, който предлага тази екстра, има по-голяма вероятност да запълни стаите си с гости за целия летен сезон.
Разбира се, това са само част от нещата, за които потребителите гледат преди да резервират стая в даден хотел по Българското Черноморие.

By admin