Всички ние искаме сияйна кожа, която да изглежда максимално естествена, добре хидратирана и еластична. Правилната грижа за кожата е много важна, ако искате да постигнете задоволителни и трайни резултати. Въпреки това, намирането на правилните и ефективни продукти за грижа за кожата става трудно, особено предвид огромния избор на козметика в грижата за кожата. Много голяма част от продуктите всъщност съдържат и вредни компоненти и токсини, които могат да навредят на кожата ви, така че е важно да проверите съставките, преди да използвате какъвто и да е продукт.

За да улесним малко ситуацията, по-долу подбрахме няколко природни съставки, чрез които резултатите не закъсняват. А и всичко се случва по естествен начин, с дълготраен ефект. Тези съставки не само ни помагат да изглеждаме по-красиви и сияйни, но и подобряват цялостния тонус на организма и самочувствието, разбира се.

Следващият път, когато пазарувате продукти за грижа за кожата, потърсете тези 7 нежни съставки на етикета:

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина присъства естествено в човешкото тяло. Тя запазва влагата на кожата и играе важна роля за цялостното здраве и красив външен вид. Често се среща в овлажнители, серуми и други кремове на водна основа.

ЗЕХТИН

Зехтинът е наистина добър за здравето на кожата ви. Той предпазва кожата от увреждането, причинено от вредните слънчеви лъчи и може да допринесе много за поддържането на кожата и здравия й вид.

АНТИОКСИДАНТИ

Антиоксидантите облагодетелстват тялото и кожата по различни начини. Те ускоряват естествения възстановим процес на кожата и я защитават от свободните радикали. Антиоксидантите в продуктите за грижа са полезни и подобряват цялостното здраве на кожата. Потърсете антиоксиданти като витамин С и Е. Те спомагат битката срещу стареенето и допринасят за свежата и блестяща кожа.

САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА

Салициловата киселина премахва мъртвите кожни клетки и е основна съставка в борбата срещу акнето. Тя предотвратява натрупването на подкожни замърсители и предотвратява появата на черните точки.

МАСТНИ КИСЕЛИНИ

Есенциалните мастни киселини са от съществено значение както за тялото, така и за кожата. Тези мастни киселини поддържат кожата хидратирана и също така спомагат да се сведат до минимум признаците на стареене. Те могат да трансформират външния вид на кожата и да спомогнат за естествената сияеща красота.

АЛФА ХИДРОКСИ КИСЕЛИНИ (AHAS)

Алфа хидрокси киселини (AHAs) включва лимонена, млечна, винена киселина и гликол. AHAs е известна със своя антистареещ ефект и ексфолираща мощност. Тя също така насърчава на производството на колаген и спомага предотвратяването на акнето.

ЗЕЛЕН ЧАЙ

Зеленияг чай има редица ползи за тялото и кожата. Пиенето и външното прилагане на зелен чай намалява акнето. Той също така предпазва от рак на кожата благодарение на антиоксидантния ефект. Зеленият чай е с наистина високо съдържание на антиоксиданти и е известно, че спомага за защитата на колагена. Освен ролята, която играе зеленият чай в загубата на тегло, той също е много ефективен в борбата с ранните признаци на стареене.

Грижата за красив външен вид включва и предпазването на кожата от ежедневни увреждания. Кожата ни преминава през много изпитания, които оставят своя отпечатък върху нея. Ежедневното излагане на слънчеви лъчи и замърсители е враг номер 1 на красивия външен вид. Положете усилия и сведете до минимум вредните фактори както за вашата кожа, така и за организма ви изобщо.

Такива и още много полезни съвети и информация ще откриете на jenskitaini.com. Бъдете информирани и правете правилен избор, когато става въпрос за вашето здраве и красота.

Изберете здравословен начин на живот. Това ще ви бъде от полза по много начини.  Ще се уверите, че тялото е активно, когато ние се грижим за него. Тялото е красиво, отново когато полагаме адекватните грижи.  Да бъдете щастливи и да живеете без стрес е най-голямата тайна за сияйно излъчване. Комбинацията от вашия начин на живот, заедно с използването на продукти, съдържащи тези съставки, е най-добрият начин да подобрите външния вид на кожата си за повече естествен блясък.

By admin