В тази статия ще ви запознаем с модните тенденции за идващото лято и по-точно с новостите в плажната мода. Ще споделим съвети на стилисти при избора на бански, ромпери, шорти, шапки, туники и кимона. Ще направим и обзор на трендовете за актуални плажни образи. Все неща, с които всяка жена трябва да е запозната, преди да отиде на планираната морска почивка, за да подбере внимателно своя гардероб и да получи максимално удоволствие от ваканцията на море. Ето за какво ще поговорим:

1.Плажна мода 2021 – тенденции и стилове при банските.

2.Ромпери за идващото лято.

3.Плажна мода – кимоно.

4.Плажна мода – шапки.

5.Модни цветове при банските.

6.Стилове бански

Плажната мода за 2021, чиито модни тенденции вече са известни, предлага преди всичко много интересни и нестандартни бански. За идващия сезон дизайнерите съветват да се даде предпочитание на бикини и модели бандо, като двете части са в различен цвят или принтове. В тенденция се минималистичните цели бански в телесен цвят. Всички стилове и модни тенденции ще направят предстоящия сезон весел и секси. Просто трябва само да направите своя избор.

Новата плажна мода е немислима без ромперите. Такива летни мини гащеризони за плажния сезон трябва да са с растителни принтове в ярки разцветки. При тях се налагат откритите рамене с волани на презрамките. Към актуалните варианти се отнасят моделите с рисунки или бродерии в етно стил. Плажната мода за това лято диктува също да се избират ромпери в стил бандо.

С какво още ще ни зарадва плажната мода? С кимоно – тенденция, която може да се проследи в колекциите на водещи дизайнери. Те препоръчват да се избират модели в бяло или светло синьо с бордюр в етно стил.

При шапките, които отново предизвикват интерес с модните си решения, на пика на популярност остават широкополите шапки от слама или плат. Супер тренд е и блестящ тюрбан с козирка.

Относно модните цветове при банските за тази година, освен жизнерадостното разноцветие, се набелязват и конкретни модни цветове, което не може да не бъде отбелязано. Ярка модна тенденция за 2021 е белият бански, изработен от различни материи, в различен стил и дизайн. Особено актуален е и телесният цвят. В тенденция са черно, тюркоазено и жълто във всичките му нюанси.

След като се запознахме с цветовете, да видим и модните стилове при банските. Монокините определено имат водещо място. С асиметрични кройки и разрези, с кръстосани ленти, шнурове и мрежести декорации, с дълбоко изрязани бедра и деколтета, тези модели са предизвикателни, но стилни и очарователни. Впечатляващи са и целите бански с ленти или шнурове отстрани. Асиметричните бански също са водещи. Остават на мода и банските с топ, който не е задължително да е закрит. Той също е с неочаквани разрези, които дават визуална лекота на силуета.

Бански, украсени с игриви пискюли също дефилираха в модните колекции. Чудесен начин да се добави малко игривост и забава в стила.

В общи линии това са новостите около плажния сезон. Сега ви остава да си изберете бански, а след това – направо в някоя туристическа агенция. Приятна и незабравима почивка!

By admin