Мисълта за гледката как пада батерията на камерата – бавно но сигурно, кара повечето фотографи да изпадат в истерия. Това е едно от най-разочароващите неща, които може да се случат и единственият избор е да сте мускулест, за да вземете допълнителни акумулаторни пакети, особено ако имате и различни модели камери. ANSMANN Digicharger Plus е най-точното решение на този проблем, ако имате камера с голямо потребление на ток. Комплектът се състои от зарядно устройство за AA / AA – NiCd / NiMH / Li акумулаторни батерии, адаптери за променлив ток и за кола. Покрива 22 вида литиеви батерии, включени са имената на големи производители като Фуджифилм, Канон, Сони, Лайка и е подходящо за повече от 100 вида от най-използваните акумулаторни пакети, което е доста обширна област. Предлагаме ви енергийна колекция с 3 години гаранция, с която не може да сбъркате особено на тази атрактивна цена.

Двата адаптера са лесни за употреба, включете ги внимателно към зарядното устройство. Три бипвания и зелена светлина ще покажат, че батерията е напълно заредена, а трите светодиода ще индикират какъв тип батерия се зарежда (3,7V/7,2V) или дали е повредена батерията. Големият пластмасов бутон за освобождаване ще ви позволи бърз достъп до заредените батерии.

Честно, цената на комплекта може да убие повечето от нас. Но ако зареждате често вашата камери или имате няколко модела това е решението на проблемите ви и си струва да бъде заплатено за него.

Как да изберем правилната батерия?

Следната таблица ще ви помогне с избора, в зависимост от уреда, за която е предназначена батерията:

Алкални батерии NiCd батерии NiMH батерии
CD Плейър + ++ +++
Плейър + ++ +++
Цифров фотоапарат + ++ +++
Фотоапарат + ++ +++
+ + +++
Радиотелефон + +++
Пейджър + ++ +++
Часовник +++ +
Дистанционно +++ + ++
Дистанционно на играчка +++ +
Играчка ++ + +
Диктофон + ++ +++
Фенер +++ + ++
+ Нормално | ++ Добро | +++ Отлично

By admin