Модни тенденции за пролет-лято 2020 – 2021 година

Тази Пролет акцентът е върху детайлите. Няма значение дали носите дълги остри токове или плоски обувки. Всичко вече е относно чар и блясък. Никога досега обикновените обувки не са били толкова нестилни.

Търсете обувки онлайн с интересни детайли като нанизи, монети, ресни или нещо толкова необикновено като цветето хибискус. Друга модна насока, която да имате предвид са обувки уникални или гравирани токове. Също ще забележим много обувки и боти с връзки, дантели и ремъци както и добрите стари обувки тип “Гладиатор”.

Това е бърз преглед на всички модни течения в обувките за Пролет 2021.

Детайли

Най-важната модна тенденция при обувките за Пролет 2021 са детайлите. Всичко, което се откроява и прави обувката привличаща вниманието сред тълпата. Дали това са ресни, пискюли , ленти ,катарами, бижута, монети или нанизи, вие желаете да притежавате най-уникалната обувка, която можете да откриете. Мислете за обувките от Пролет 2021 като за творба на изкуството. Дори малки детайли като копчета, клинове, верижки и т.н. са много стилни. Ако са нови и различни обувките и вие ще се котирате.

Обувки на платформа

Не, не се шегуваме. Обувките на платформа и ботите са един от най-големите хитове, които ще забележите през Пролетта на 2010. Знаменитости като Heidi Klum и Eva Longoria бяха вече заснети, носейки този вид обувки през месеца. Не бъдете свенливи … Знаем, че тези обувки правят смело заявление, но всъщност са много комфортни, ако изберете правилния чифт.

Обувки с отворен връх

Стандартен лятна придобивка в гардероба ви е чифт от обувки с отворен връх, но тази година те са по-стилни от всякога. Ние ги обичаме,защото те са подходящи, ако не сте имали време за педикюр стари обувки от същия тип не са чак толкова модерни. Ако е прекалено студено за да са открити всичките ви пръсти изберете добър чифт обувки с отворен палец.

Обувки с ремък зад глезена

 

Ето тук има интересни модели на летни боти и обувки https://stillo-bg.com/letni-botushi-boti-kecove-i-sportni-obuvki

Аз лично не мога да ги нося, защото моята пета и глезен са малки и не са за този вид обувки. Обаче това не ми пречи да харесват външния им вид. Има много и привлекателни модели от тях тази година. Забелязах много от обувките с ремък зад глезена и петата на подиума на Лято 2021 и сред Оскарите.

Обувки тип “Гладиатор”

Все още? Тази мода няма да си отиде. Най- накрая тя достигна масова употреба, така че просто не можете да се скриете от тази модна тенденция. “Обувката, която трябва да имате за 2019” е сега обувката, която трябва да имате през 2020. Сандалът тип “Гладиатор”, популяризиран първо от Sarah Jessica Parker и ‘Сексът и Градът’, сега стана част от гардероба. Няма значение дали обувките са с нисък или миля висок ток, докато има тонове ремъци, вие се котирате.

Обувки с змийска кожа (естествена или изкуствена)

Гравюрите с змийска кожа бързо станаха популярен материал за обувки тази Пролет. Отново, това дали са ниски като за балет или с остър като клин ток тип ‘Стилето’, всичко опира до стил и качество. Избягвайте змийска кожа, която е отпусната или изглежда евтино.

Обувки с връзки, дантели и ремъци

Това по никакъв начин не е извинение да носите обувки с остър връх на публично място, но що се отнася до обувките тази Пролет – колкото повече дантели имат, толкова по-добре. Връзки, дантели и ремъци ще крепят тези обувки на крака ви, така че не се притеснявайте, че ще се изхлузят. Затова пък няма да ви е лесно да ги свалите бързо.

Обувки с уникални токове

С всички тези разнообразни и умело изработени детайли на всеки един тип обувки надявам се не сте си помислили, че можем да пропуснем токовете. Търсете обувки с шикозно структура на токовете или уникални детайли, като акрилен ток. Ха, по този начин се прави впечатление.

Настроите се за повече обувки от всяка една категория. Време е да тръгнем на пазар за обувки!

By admin