Искате да имате пари винаги, когато не ви достига малка сума или искате да изненадате близките си един спокоен уикенд? Знаете ли, че има начин да вземете на заем малък кредит, без някой да узнае за това?

Предполагам сте чували, че доста от финансовите организации в страната, сред които и Мини Заем от няколко години предлагат на своите клиенти бързи кредити онлайн.

Какво означава това?

Тези бързи заеми се отпускат и са предназначени за тези от вас, които сте пълнолетни и имате постоянни доходи. Обикновено такива кредити се отпускат до заплата, за погасяване на различни битови сметки, за покупка на вещи, за почивка и други. Размерът на сумата, която отпускат почти всички банки, небанкови институции и кредитни каталози в това число и Кредит Уок са до 1000 лв. Тъкмо поради малкия размер на отпусканите необезпечени, потребителски заеми при кандидатстване за кредит от ваша страна не се изисква нищо друго, освен лична карта. Условието е само да си прецените дали ще имате възможност да се справите с по — високите лихви, които трябва да платите и дали ще можете да погасите заема си навреме.

Ако сте сигурни, че всичко е наред, то тогава можете без проблем, само като влезете в https://www.creditwok.com/bg/ и попълните формуляра за бързи кредити да го получите в рамките на работния ден и да ги усвоите веднага.

Кредит Уок работи с утвърдени фирми в бранша като: Вивус, Кредисимо, Фератум, Изи кредит

С онлайн кредити няма да чакате с дни да се разследва кредитната ви история, няма да се налага да ходите до клон на банка или офиса на избраната от вас финансова организация, нито пък ще трябва да представяте документ от месторабота за доходи. Всичко се извършва през Интернет и отговор ще получите само за 20 минути след като се подали заявление за бързи кредити.

Тези заеми са удобни, бързи и най — вече напълно дискретни, което е от голям плюс за тези от вас, които от време на време изпадат във финансова дупка, а не искат някой друг да узнае за финансовите им проблеми.

By admin